DESPRE NOI

S.C. LRO TEXTILES S.R.L.

Firma noastră este una dintre cele mai moderne și performante fabrici de confecții textile.

 

Fondat în 1999 cu capital integral german, firma a dispus una dintre cele mai mari și moderne fabrici de confecții din Europa. Se întindea pe 3,7 hectare, dispunea de 750 de salariați și producea zilnic 3500 de pantaloni bărbătești și de dame. Firma veche se poate vizualiza la rubrica LRO vechi fotografii.

În 2009 afacerea a fost preluată integral de familia Keresztes. În Ianuarie 2012 clădirea veche a fost înstrăinată la concernul suedez AUTOLIV și s-a construit o fabrică nouă. În clădirea nouă am început producția pe 17 septembrie 2012 cu 250 de salariați și o capacitate de 1200 de pantaloni pe zi.

 

Avem posibilitatea producerii la cele mai înalte standarde calitative tuturor tipurilor de produse textile. Dispunem de cea mai avansată tehnologie din branșă și colaborăm cu cele mai cunoscute spălătorii din regiune.

Între 2002 și 2020 firma LRO a produs peste 8 milioane de pantaloni pentru piața germană.

 

În anul 2020 am schimbat denumirea oficială a firmei noastre în LRO TEXTILES S.R.L și am lărgit gama noastră de servicii. Oferim consultanță tehnică și de management. Dispunând de spații moderne de peste 2000 m2, mașini de cusut și de călcat performante, mașină automată de tăiere cu CNC pentru materiale textile, compresor de aer, turbină de vacuum, cazan de abur, două rampe de încărcare/descărcare, o cantină cu o capacitate de 150 de oameni, spații anexe care respectă toate standardele europene și o infrastructură IT foarte bună, vă putem sta la dispoziția dumneavoastră pentru orice proiect în care doriți să colaborați cu noi.

 

Compania este condusă de familia Keresztes și dispune de personal de înaltă calificare, vorbitori de limba germană, engleză, română și maghiară.

Rezumat în cifre

Produse


0

Dimensiuni (mp)


0

Fondat în


0

Proiecte realizate


0

Jobs

În caz de interes pentru compania noastră vă rugăm să completați următoarea fișă de prezentare

Click aici pentru fișa de prezentare