DESPRE NOI

S.C. LRO TEXTILES S.R.L.

Posibilitate de investiții superbă într-un obiectiv excepțional!

 

Obiectivul construit pentru o fabrică de textile este formată din curte, hală industrială, clădire pentru birouri și depozite.

Fabrica LRO construită în anul 2012 după standardele germane se întinde pe o suprafață de 5.000 mp, din care hala industrială are o suprafață de 1750 mp supraetajată (cu cantină, vestiare și băi pentru 250 salariați) pe 493 mp. Hala este construită de o structură de metal și panouri ISOPAN și are la dispoziție o rampă de intrare pentru materii prime și o rampă de ieșire pentru produse finite.

Clădirea de birou are 3 nivele, suprafața construită fiind de 216 mp. Cele trei nivele includ două nivele de birouri complet utilate și mobilate, și un nivel cu 3 apartamente de locuit complet amenajate. În total cele 3 nivele se extind pe 432 de mp.

Depozitele din curte sunt construite de asemenea din panouri ISOPAN și se extind pe o suprafață de 207 mp.

Fabrica se poate utiliza pentru orice funcție de producție sau logistică și poate fi ușor transformată într-un spațiu comercial (ex. hipermarket, sală de fitness sau de evenimente).

Lângă fabrică dispunem de un teren intravilan de 5000 mp, cu curent introdus și certificat de urbanism pentru apă și canalizare.

Proprietarii sunt deschiși să vinde sau închirieze imobilul sau să intre într-o formă de asociere cu un investitor potent. Toate detaliile despre imobil inclusive poze găsiți pe site-ul nostru unde găsiți și un layout (desen cu toate măsurile halei si a birourilor). Așteptăm cu interes propunerile dv. pentru o colaborare!

Rezumat în cifre

Produse


0

Dimensiuni (mp)


0

Fondat în


0

Proiecte realizate


0

Jobs

În caz de interes pentru compania noastră vă rugăm să completați următoarea fișă de prezentare

Click aici pentru fișa de prezentare