MAGUNKRÓL

AZ LRO TEXTILES Kft.

Kiváló befektetési lehetőség egy első osztályú épületben!

 

Az ingatlan, amely eredetileg ruhagyárnak és ennek adminisztrálására épült, magába foglal egy tágas udvart parkolóhelyekkel, egy ipari csarnokot, egy iroda épületet és számas tárolásra alkalmas kisebb epíményt.

 

Az 5.000 m2-en fekvő LRO gyár 2012-ben épült szigorúan követve az európai előírásokat mind strukturális, mind biztonsági szempontból. Az ipari csarnok 1.750 m2-en fekszik, amelyből 492 m2 emelettel ellátott.

Az emelet helyt ad egy modern kantinnak, öltözőknek és mellékhelyiségnek 250 alkalmazott számára. Az ipari csarnok egy stabil fémszerkezetre épült ISOPAN elemekből és két rámpával rendelkezik, melyek alkalmasok a nyersanyagok beszállítására valamit a késztermékek elszállítására. A három emeletes irodaépület 216 m2-en fekszik és összesen 432 m2 használható felületet kínál.

Az első két emeleten teljesen bútorozott és felszerelt irodák találhatóak, míg a harmadik emelet három apartmannak ad helyet. Ezek ideálisak vendégek, technikusok elszállásolására, de akár alkalmazottak állandó lakhelyeként is szolgálhatnak. Raktárépületek a telken 207 m2-en találhatóak, további logisztika/tárolás a gyártól 8km-re, egy 600 m2-en fekvő csarnokban lehetséges. Ugyanakkor rendelkezésre áll egy 5000 m2-es telek a gyár közvetlen szomszédságában, amely szintén csatlakoztatva van a közművekre, mint elektromos áram, vezetékes víz, kanalizálás stb.

 

A gyár használható mint termelési egység, de tágas tereinek köszönhetően alkalmas logisztikai célokra is. Az épület könnyen átalakítható kereskedelmi felületekre is, legyen az hipermarket, sportlétesítmény vagy eseményközpont.

A tulajdonosok nyitottak az ingatlan bérbeadására vagy eladására, ugyanakkor egy kollaborálás lehetősége is fennáll. További információt és képeket az ingatlanról weboldalunkon találnak.

 

Ha felkeltettük érdeklődését, bizalommal forduljanak hozzánk bármilyen ötlettel!

Összefoglaló számokban

Termék


0

Hasznos felület (m2)


0

Alapítva


0

Projekt


0

Jelentkezési lap

Örülünk, hogy érdeklődik cégünk iránt. Az adatfeldolgozás céljából kérjük, kattintson az alábbi linkre.

Jelentkezési ürlap