MAGUNKRÓL

AZ LRO TEXTILES Kft.

Cégünk a textilipar egyik legmodernebb és leghatékonyabb nadrággyára, 1999-ben alakult, 100% német tőkével. Ez volt az egyik legnagyobb és legmodernebb ruhagyár Európában, gyárunk területe 3,7 hektár volt és 750 alkalmazottal napi 3500 DOB és HAKA nadrágot gyártottunk. A régi épületről készült képek a Fotógalériában tekinthetők meg.

2009-ben az üzletet teljes egészében a Keresztes család vette át.

 

2012 januárjában a régi épületet eladtuk az Autoliv svéd autóipari csoportnak, és új gyárat építettünk a szomszédos területen. Az új épületben a termelés 2012. szeptember 17-én kezdődött meg, 250 alkalmazottal, napi 1200 nadrágos kapacitással.

A legmagasabb minőségi előírások szerint gyárthatunk minden típusú női- és férfinadrágot és egyéb textiltermékeket. A ruhaipar legfejlettebb technológiáit használjuk, és együttműködünk a régió legnépszerűbb mosodáival.
Kínálunk speciális vezetési tanácsadási szolgáltatásokat a textil- és divatiparban. Szolgáltatási kínálatunk magában foglalja a textil- és ruházati gyártási tevékenységek felállításának, fejlesztésének és átalakításának támogatását.

 

2002 és 2019 között az LRO csoport több mint 8 millió nadrágot gyártott a nyugat-európai piacnak.

 

A céget a Keresztes család vezeti, jól képzet négy nyelven (német, angol, román magyar) beszélő vezetőségi csappattal rendelkezünk.

Összefoglaló számokban

Termék


0

Hasznos felület (m2)


0

Alapítva


0

Projekt


0

Jelentkezési lap

Örülünk, hogy érdeklődik cégünk iránt. Az adatfeldolgozás céljából kérjük, kattintson az alábbi linkre.

Jelentkezési ürlap